10. 09. 2010.

NAGRADE

Prvu sezonu mog bloga zaključila sam na najdivniji način-rođendanskom čestitkom mom čedu :). U tom lijepom duhu ću i da nastavim, pa ću svoj prvi post u drugoj sezoni posvetiti proslijeđivanju nagrada, koje sam dobila od  Dunje  i  Κάθαρσις  (kojima se od srca zahvaljujem za trenutake radosti koje su mi poklonile preko ovih nagrada).


Predivnu „One Lovely Blog“ nagradu proslijeđujem blogerima sa predivnim blogovima:

Ja u kuhinji...

Moje grne

Jacina čarobna kuhinja

Jojini isprobani recepti

Just good food

Kašičica šećera i prstohvat soli


Rotkvica

Sta Da Kuvam Sutra

Svaštarica


„Prix d'Arts je nagrada za blogere koji prenose kulturne, etičke, literarne, osobne itd. vrijednosti izvan nacinalnih i govornih granica. Koji, sažeto rečeno, pokazuju da se njihova živa kreativnost i razmišljanje može lako otkriti u njihovim riječima i između redaka, bez obzira na jezik kojim pišu. Nagrada je zamišljena kao sredstvo promicanja prijateljstva među blogerima, način da se iskaže naklonost i priznanje za njihov rad koji webu daje dodatnu vrijednost.“ (citat sa bloga Κάθαρσις)
Ovu posebnu nagradu proslijeđujem slijedećim blogerima:

EMO_SERPICA

Zaboravljene poslastice

Ebba’s cuisine

foodforthought

Gastro fusion

googowill world

In T & T kitchen

Home-made by B

Iz moje kuhinjice

La casa de vainilla

Moja kuhinja

Postoje i dva pravila:
1. Logo koji ste preuzeli označite linkom bloga sa kojeg je nagrada uručena.
2. Nagrade proslijedite dalje.

I na kraju ovog posta, pogledajte mog OMILJENOG kuvara u akciji ukrašavanja Japanske torte!

Broj komentara: 15:

  1. Ne mozes ni da zamislis koliko me je ova nagrada obradovala. Hvala ti puno, od srca :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti mila, divna si:))) Samo...postoji jedan problem, baba (ja), ne zna kako da preuzmem ove nagrade...kako da ih postavim na svoj Blog i kako da ih prosledim dalje...Pomagaj...!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga moja mlada bako jacamaco,prvo nagradu snimi na svoj DESKTOP(strelicu miša postavi na sliku nagrade sa mog bloga, klikni desnim tasterom na sliku i izaberi SAVE IMAGE AS, zatim izaberi DESKTOP i klikni na SAVE) . Nakon toga udji u NADZORNU PLOČU tvog bloga ,zatim klikni na Dizajn. Na desnoj strani ćeš vidjeti oznaku DODAJ GADGET i klikni na nju. Otvoriće ti se paleta gadgeta , a ti pronadji gadget sa nazivom SLIKA i klikni na njega. Kad ti se taj prozor otvori klikni na BROWSE i izaberi sliku nagrade sa svog desktopa.i klikni OPEN. Na tom prozoru na mjestu VEZA ubaci adresu mog bloga.( http://kuvaricanatrapezu.blogspot.com/) a u natpisu napiši zahvalnicu, zatim klikni na SPREMI. Jednostavno zar ne :))))
    Ako ti je ovo preteško ja te potpuno oslobadjam obaveze da ubaciš moj link na sliku, pa ti jednostavno skini sliku nagrade sa mog bloga i ubaci je kod tebe. Z atim navedi kome nagradu proslijeđuješ (ali obavezno sve nagradjene obavjesti kao što sam ja tebe). Dalje će nagradjeni znati šta da rade. Važno je da uživaš u nagradi a ne da te namuči :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prije svega jako mi je drago da si oper ovdje i veselim se tvojim novim postovima i odličnim receptima !
    Za nagradu ti posebno veliko hvala, jako si me razveselila ovom prekrasnom i vrijednom nagradom !!

    OdgovoriIzbriši
  5. Zahvaljujem od srca na ovoj tako divnoj, ako ne i najlepšoj nagradi od svih do sada. Čekamo nove postove sa ovog bloga pa da zajedno kuvamo i razmenjujemo! Hvala puno!

    OdgovoriIzbriši
  6. HVALA OD SRCA DRAGA MOJA!!!! DIVNO IZNENADJENJE POSLE DUZEG ODSUSTVOVANJA! HVALA JOS JEDNOM !! VELIKI POZDRAV! :-)))))))))))))

    OdgovoriIzbriši
  7. Čitajući svrhu/cilj/namjenu nagrade "Prix d`Arts", učinila si da se osjetim zaista posebnom. Zahvaljujem na časti, a ponajviše na "otkrivanju" mog pokušaja da intimne misli pretočim u lijepe životne i gastro putopise koje u nekom određenom trenutku dotaknu nekoga i bar na trenutak mu uljepšaju život. :) Hvala ti od srca! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Lijep početak dana ,baš lijep kad negdje netko pomisli na tebe i tvoj rad bez obzira na što se odnosi i zato moj naklon,Hvala...

    OdgovoriIzbriši
  9. Majo, hvala na poverenju za recept. Divno je ispala. Ja lično nisam veliki ljubitelj patlidžana ali ovako ga slatko smažem. Pozdrav iz Zemuna!

    OdgovoriIzbriši
  10. Prvo, veeeliko ti hvala na ovoj predivnoj nagradi!!! Slazem se sa devojkama, ovo je jedna od najlepsih nagradica koju sam dobila :)
    Drugo, mnooogo si me iznenadila… tvoj blog je za mene potpuna novina i bas se pitam kako do sada nisam naletela na njega?!
    Sad odoh da pregledam sta se lepo kuvalo kod tebe poslednjih par meseci a tebi hvala jos jednom… citamo se :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Od sveg srca se zahvaljujem na nagradi. Prijatno si me iznenadila. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala lepo! Citajuci opis nadrade, izuzetno si me obradovala sa istom. Jos jednoput hvala na poverenju i casti koju si mi priredila.
    Puno pozdrava!

    OdgovoriIzbriši
  13. Ovo je zaista divno, Majo puno ti hvala, jer mogu da prebacim kod mene na profil... veliki pozdrav...

    OdgovoriIzbriši
  14. Još jednom, od sveg srca puno, puno hvala u moje i Timnino ime!

    OdgovoriIzbriši
  15. Mapetovac u akciji! Suuuper! Lep vam je blog!

    OdgovoriIzbriši